Küma 2014.04.17. 21:50

INGYENES UTALÁS

Irány a TransferWise!

Ingyenes utalás külföldre?!

A külföldön tanulás sajnos nem mindig olcsó és nem túl egyszerű. Rengeteg szervezéssel és bizonytalansággal jár. A külföldre utazó diákok egyik nagy dilemmája az anyagiak előteremtése, és annak konvertálása. Hogyha a forintban tartott megtakarításaidat szeretnéd tanulásra vagy megélhetésre fordítani, gyakran azzal szembesülsz, hogy a nemzetközi átutalás/pénzváltás során az összeg jelentős hányadát elveszted.

Hosszas keresés után találtuk a TransferWise nevű céget, amit a PayPal és a Skype alapítói hoztak létre. Egy pofonegyszerű megoldással (úgynevezett „peer-to-peer” módszerrel) összepárosítják a pl. Magyarországból Nagy-Britanniába és a Nagy-Britanniából Magyarországra érkező utalásokat, így a mindenkori középárfolyamon lehet pénzt küldeni, anélkül, hogy a küldő feleknek túl sok fejfájást okoznának a különböző (sokszor rejtett) banki költségek. Az utalás egyetlen költsége egy mindössze 0,5%-os díj, de diákként tandíjat utalhatsz ingyen is, hogyha pedig 3.000 fontig utalsz, az alábbi linkre kattintasz, első utalásod teljesen ingyenes:

KIPRÓBÁLOM!

Úgyhogy megnyugodhatunk, egy fejfájással kevesebb… Hogyha bármi kérdésed van az utalással kapcsolatban, írj a kerdes@kuma.hu címre.

 

A fenti link egy egyedi link, kizárólag azon keresztül tudsz ingyenesen utalni.  A KÜMA egyszeri jutalmat kap minden új utaló után, amely NEM adódik hozzá az utaláshoz, attól teljesen független és a TransferWise állja az összeget.

A bejegyzés trackback címe:

https://kuma.blog.hu/api/trackback/id/tr26049018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása