Küma 2013.04.12. 18:25

KÜMA az italPULT-on!

Az italPULT, ahogy a rendezők nevezik, egy "jótékonysági egyetemi heppöning", ahol a résztvevők becsületkasszás alapon üdítőt vásárolhatnak, (a bevétel jótékonyságra megy, az AGE OF HOPE Gyermekvédelmi Alapítvány számára) és reggeltől estig nem menekülnek a szórakozás elől. A jó hangulat garantált, napközben a hallgatók zenélnek, italpult korbevagva.jpgeste pedig a KO:ZHELY DJ-je lovagolja majd a lemezeket. Emellett a nap is sütni fog, ezt mi személyesen szavatoljuk.

Az italPULT-ot idén második alkalommal rendezik meg (azaz már hagyományosnak mondható), és ezúttal mi is ott leszünk. Tőlünk is vehettek majd üditőt természetesen, de ami fontosabb, hogy végre személyesen is találkozhattok velünk, kérdezhettek, érdeklődhettek, elmeséljük, hogy mi mindent tervezünk. SŐT, fel is iratkozhattok KÜMA-tagnak, amivel minket is a jövőtökért harcoló személyes regimentetek részévé tehettek. Egy biztos, mi már alig várjuk, hogy csatlakozzatok hozzánk!

Lényeg a lényeg, ne feledjétek, Egyetem tér, Április 16-17 (kedd-szerda), mi ott leszünk!

 

További részletek az esemény facebook oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://kuma.blog.hu/api/trackback/id/tr165216393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása